Galaxy Note 8 se va lansa în a doua jumătate a acestui an

galaxy-note-8

Galaxy Note 8 va fi lansat în a doua parte a anului. O veste foarte bună pentru fanii acestei serii. Compania coreeană va prezenta in această lună rezultatul raportului privind Note 7. Va urma lansarea Galaxy S8 în aprilie.

Probabil spre sfârsitul acestei luni compania coreeană va publica concluziile investigației privind Note 7, telefonul care a explodat, nu din cauza bateriei, ci a unui design mult prea indrăzneț. Urmează să apară tot mai multe detalii despre Galaxy S8 în februarie si martie.

Zvonurile spun că Note 8 va avea un display 4k, ce va oferi o experiență VR mult mai bună. Probabil va fi echipat cu 8 GB RAM, posibil să fie doar 6. Ca și la Note 7, utilizatorii așteptau să vină echipat cu 6 GB RAM, dar a venit doar cu cu 4 GB. Procesorul va fi Snapdragon 835 sau Exynos 8895.

Corning Gorilla Glass 5, capacitate de stocare începând de la 64 GB pâna la 256 GB sau mai mult, posibil si card microSD sau UFC. O altă noutate ar fi asistentul vocal Bixby care va fi prezent și pe Galaxy S8.